Nadrogovaný vodič pri pohľade na policajtov spanikáril a urobil chybu, ktorou sa prezradil

24.6.2022
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavským diaľničným policajtom sa v stredu (22.06.2022) poobede naskytol pohľad za „milión“. Na Zlatých Pieskoch si hliadka všimla okoloidúce vozidlo zn. Ford, ktorého posádka sa na hliadku uprene pozerala. A tak sa, pochopiteľne, policajti zahľadeli na okoloidúce auto.

"Po chvíli vozidlo prudko zastavilo a posádka v zložení muž vodič a spolujazdca žena si začali meniť svoje miesta. Hliadka po tomto úkone vodiča vyzvala, aby predložil doklady potrebné na vedenie a prevádzku vozidla, 42 – ročný muž hliadke uviedol, že nemá vodičský preukaz a má uložený zákaz činnosti, 33 – ročná žena javila známky požitia alkoholu, omamných a psychotropných látok, pričom sa sama priznala, že je závislá na pervitíne. Vodič bol obmedzený na osobnej slobode a nakoľko aj on javil známky požitia omamných a psychotropných látok, bol vyzvaný, či je ochotný podrobiť sa toxikologickému vyšetreniu na čo súhlasil. Výsledok potvrdil pozitivitu na metamfetamín, amfetamín a MDMA," priblížila nám situáciu bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.


Policajti už Michala K. obvinili z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Hrozí mu odňatie slobody až na dva roky.

(ms)

Páčil sa vám článok?