Poznáte ich? Rodinku zlákalo oblečenie zadarmo, polícia žiada o pomoc

18.6.2022
rodinka

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Polícia žiada o pomoc pri stotožnení osôb v súvislosti s objasňovaním aprílovej krádeže oblečenia v jednom z nákupných centier v Bratislave na Ivanskej ceste. Išlo o skupinu štyroch osôb s maloletým dieťaťom. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Dňa 22.04.2022 v poobedných hodinách v jednom z nákupných centier v Bratislave na Ivanskej ceste došlo ku krádeži. "V jednom z obchodov s oblečením tam doposiaľ neznámy páchateľ odcudzil rôzne druhy oblečenia čím spôsobil predbežnú škodu vo výške 260 eur. Na základe záznamu z bezpečnostných kamier bolo zistené, že sa jedná o skupinu štyroch osôb s maloletým dieťaťom," priblížila Šimková.

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

V súvislosti s vyšetrovaním tohto skutku sa krajská polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie osôb na uvedených fotografiách. Polícia vyzýva občanov, aby akékoľvek informácie k totožnosti osôb na priložených fotografiách,  oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície.

(nc)

Páčil sa vám článok?