Odporná surovosť: Dvaja mladíci neďaleko Mosta Apollo surovo dobili muža

17.5.2022
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti vyšetrujú prípad dobitia občana Českej republiky, ku ktorému došlo na stavenisku v blízkosti mosta Apollo. Informoval nás o tom bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania dvaja mladíci na stavenisku najprv verbálne a následne fyzicky napadli 30-ročného občana Českej republiky. Muža udierali päsťami do oblasti hlavy, kopali do rôznych častí tela, udreli dreveným hranolom do tváre a hádzali do neho kocky zámkovej dlažby v dôsledku čoho muž utrpel viaceré zranenia. Z miesta po napadnutí utiekli," prezradil hovorca.

Ani nie do hodiny ich spozorovali a zadržali policajti v blízkosti Pribinovej ulice v Ružinove. Následne vyšetrovateľ obvinil z trestného činu výtržníctva v súbehu s trestných činom ublíženia na zdraví 20-ročného Denisova Z. a 20-ročného Davida P. z Bratislavy.

"Zo strany vyšetrovateľa bol spracovaný aj podnet k väzobnému stíhaniu obvinených mužov, s ktorým sa sudca stotožnil a obaja obvinení sú v súčasnosti stíhaní väzobne," dodal Szeiff. Mužom hrozí až trojročný pobyt za mrežami. 

(ms)

Páčil sa vám článok?