Takú výhovorku asi ešte nepočuli: Opitá vodička narazila do iného auta priamo pred policajtmi

30.3.2022
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Zvláštna príhoda v bratislavskom Devíne. V utorok (29.03.2022) krátko po 16.00 hod sa na parkovisku pri potravináchn (na foto) odohrala zaujímavá situácia. Pri tom, ako sa 74-ročná vodička vozidla zn. Suzuki snažila zaparkovať svoje vozidlo na parkovacie miesto, narazila do tam riadne zaparkovaného vozidla zn. Škoda Superb. Čo však nasledovalo, je naozaj nezvyčajné.

Keď sa vodičke podarilo zaparkovať, zamkla svoje auto a odišla na nákup. O chvíľu sa aj s nákupom vrátila k vozidlu a odišla preč.

"Policajti z odboru dopravných nehôd na základe kamerového záznamu zistili totožnosť vodičky, ktorá sa následne na miesto vrátila a priamo pred policajtmi pri parkovaní svojho vozidla opäť narazila do ďalšieho tam riadne zaparkovaného osobného motorového vozidla zn. Ford Focus," informovala nás bratislavská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Auto po náraze na parkovisku.

Hliadka dopravnej polície 74-ročnú ženu vyzvala, aby sa podrobila dychovej skúške na lakohol. Na otázku policajtov, či požívala alkoholické nápoje, sa vodička ohradila slovami: ,,Já v mojom veku?“

Prístroj na meranie alkoholu v dychu jej však nameral hodnotu 0,86 mg/l, čo predstavuje 1,79 promile.

Vodičku už obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Vec je realizovaná v tzv. ,,superrýchlom konaní“ a obvinenú čaká súd, kde si vypočuje rozsudok.

(ms)

Páčil sa vám článok?