Policajti zadržali v Petržalke drogového dílera aj s tovarom

14.1.2022
0

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajti v bratislavskej Petržalke objasnili ďalší prípad drogovej trestnej činnosti, ku ktorej dochádzalo približne od júla 2020.

Obvineniu z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi už čelí 24-ročný Patrik P. z Bratislavy.

"Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania mal obvinený približne od júla 2020 v mieste svojho bydliska na Tupolevovej ulici, v byte jedného z obytných domov ale aj v nebytových priestoroch ako aj pred týmto domom prechovávať a predávať metamfetamín (pervitín). Ten mal predávať koncovým spotrebiteľom, s ktorými komunikoval prevažne prostredníctvom sociálnych sietí," informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

Policajti muža zadržali počas policajnej akcie priamo v priestoroch obytného domu, pričom zaistili u neho viaceré vrecká s tlakovými uzávermi s obsahom kryštalickej látky, ale aj vrecko s neznámom zelenou sušenou rastlinou.

Patrika eskortovali na policajné oddelenie, pričom pri následnom preverovaní zistili že už je podmienečne odsúdený za inú trestnú činnosť. "Po vykonaní potrebných úkonov bol muž umiestnený v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľom bol spracovaný aj návrh k väzobnému stíhaniu obvineného, s ktorým sa sudca stotožnil a menovaný je v súčasnosti stíhaný väzobne," dodal Szeiff.

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

V prípade preukázania viny hrozí Patrikovi trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

(ms) 

Páčil sa vám článok?