ME v hádzanej mužov 2022 obmedzia dopravu, na bezpečnosť budú dohliadať policajti

12.1.2022
ME hádzaná organizácia dopravy

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Počas doby trvania podujatia je potrebné počítať s dopravnými obmedzeniami v okolí zimného štadióna Ondreja Nepelu. Dopravní policajti budú počas priebehu bezpečnostného opatrenia zároveň situáciu monitorovať. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

V súvislosti s konaním sa medzinárodného športového podujatia – Majstrovstiev Európy v hádzanej mužov 2022 pripravilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave opatrenie bezpečnostného charakteru. "Jeho cieľom bude zabezpečiť ochranu verejného poriadku, ochranu života, zdravia a majetku občanov, plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky počas trvania predmetného športového podujatia na území hlavného mesta SR Bratislavy," priblížila krajská polícia.

Polícia upozorňuje, že počas doby trvania podujatia je potrebné počítať s dopravnými obmedzeniami v okolí miesta jeho konania. "Obmedzenia premávky sa dotknú bezprostredného okolia zimného štadióna Ondreja Nepelu, konkrétne Kalinčiakovej ulice v smere od ulice Odbojárov," spresnila polícia. Dopravní policajti budú počas priebehu bezpečnostného opatrenia situáciu monitorovať a podľa jej vývoja budú pripravení reagovať operatívne.

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

​Plánované obmedzenie dopravy v okolí štadióna O.Nepelu

Polícia na občanov apeluje, aby počas bezpečnostného opatrenia rešpektovali prípadné pokyny a výzvy polície a boli ohľaduplní voči ostatným občanom.

15. majstrovstvá Európy v hádzanej mužov spoločne organizuje Slovensko so susedným Maďarskom. V priebehu 18 dní od 13.1.2022 do 30.1.2022 sa bude konať 65 veľkolepých hádzanárskych súbojov v 5 mestách - Bratislava, Budapešť, Košice, Debrecín, Szeged, ale aj sprievodné podujatia.  Na turnaji sa predstaví 24 mužstiev, vrátane organizačných krajín Slovenska a Maďarska, majstrov a vicemajstrov Európy z roku 2020 Španielska a Chorvátska. Základnú skupinu zverenci trénera Petra Kukučku odohrajú v Steel Aréne v Košiciach, ak sa prebojujú do štvrťfinále, zahrajú si aj pred divákmi na bratislavskom zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

(nc)

Páčil sa vám článok?