38-ročný Lotyš Romans sa po napadnutí iného muža schladil v policajnej cele

29.11.2021
Súmračná

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Romans z Lotyšska sedel ako vodič vo vozidle VW Tiguan a neustále bez zjavnej príčiny trúbil. Iný muž sa ho mal opýtať na dôvod neprestajne stlačeného klaksónu, následkom čoho na neho Lotyš najprv verbálne a následne aj fyzicky zaútočil. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Obvinený muž mal podľa slov polície v sobotu (27.11.2021) krátko po 19.15 h na parkovisku na Súmračnej ulici fyzicky napadnúť poškodeného Bratislavčana. Podľa doterajších informácií obvinený mal sedieť ako vodič vo vozidle VW Tiguan a neustále bez zjavnej príčiny trúbiť. "Poškodený muž sa ho mal opýtal na dôvod tohto konania, následkom čoho obvinený najprv verbálne a následne aj fyzicky na muža zaútočil, informovala krajská polícia s tým, že fyzického napadnutia sa mal dopustiť pred viacerými svedkami prítomnými v tom čase na mieste udalosti.

Polícia priblížila, že obvineniu z trestného činu výtržníctva čelí 38-ročný Romans K. z Lotyšska, ktorému už vzniesol obvinenie poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II.

"Na miesto bola privolaná hliadka Policajného zboru, ktorá agresívneho muža obmedzila na osobnej slobode a umiestnila v cele policajného zaistenia po vykonaní potrebných úkonov. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní," dodali k prípadu krajskí policajti.

(nc)

Páčil sa vám článok?