Úspešná policajná akcia: Nezvestného Mareka našli zraneného v lese

19.11.2021
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Pezinskí policajti od včera intenzívne pátrali po nezvestnom 41-ročnom Marekovi. Tomu sa nakoniec napriek vážnym zraneniam podarilo zaslať rodine údaje o polohe, kde sa nachádza.

"Dnes od ranných hodín sa v pátracej akcii pokračovalo. Do akcie bolo okrem príslušníkov služby poriadkovej a kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Pezinku operatívne nasadených aj 32 poslucháčov Strednej odbornej školy PZ v Pezinku. V priebehu akcie nezvestný muž odoslal svojím príbuzným prostredníctvom mobilnej aplikácie údaje o svojej polohe, pričom bezprostredne po jej získaní traja policajti Obvodného oddelenia PZ Modra prerušili svoje aktuálne vykonávané služobné úkony na základnom útvare a s využitím predmetných dát vážne zranenú osobu objavili v lesnom poraste nad mestom Modra. Poskytli mu bezodkladnú prvú pomoc," informoval nás bratislavský policajný hovorca Michaz Szeiff.

Muž bol zranený, ale čiastočne komunikoval. Následne sa na mieste po vzájomnom zdieľaní polohy sústredili všetky zložky, ktoré sa na pátracej akcii podieľali. Mareka vzhľadom na rozsah zranení a terénne podmienky v mieste nálezu letecky prepravli k ďalšiemu ošetreniu.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

(ms)

Páčil sa vám článok?