FOTO: Polícia opäť varuje pred podvodníkmi - tento pánko obral 65-ročnú ženu o 10-tisíc eur!

9.9.2021

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Petržalskí policajti vyšetrujú okolnosti trestného činu podvodu, ku ktorému došlo na území piateho bratislavského okresu. Doposiaľ neznámy páchateľ za využitia legendy – vydávania sa za rodinného príslušníka, uviedol do omylu 65-ročnú Bratislavčanku. Tá si z osobného účtu vybrala finančnú hotovosť vo výške 10.000 ,-€, ktoré následne odovzdala na Holičskej ulici neznámemu mužovi.

"V súvislosti s uvedeným prípadom pátrame po totožnosti muža na uvedených záberoch. Tomu poškodená žena finančnú hotovosť odovzdala," uviedla Veronika Martiniaková - hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave. Video si môžete pozrieť na FB stránke bratislavskej polície:

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​"Akékoľvek informácie k totožnosti osoby na zverejnených záberoch a priložených fotografiách, a čokoľvek k ich súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície," dodala Veronika Martiniaková, pričom zároveň pripomenula, že obeťami podvodníkov sa stávajú čoraz častejšie aj mladšie ročníky z radov obyvateľov.

(ars)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie