FOTO Nepoznáte tohto muža? Pomôže polícii objasniť krádež alkoholu a cigariet

5.9.2021
muž polícia

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Polícia pátra po mužovi, ktorý odcudzil z predajne potravín nachádzajúcej na Ulici Staré Grunty tabakové výrobky a alkoholické nápoje. Informovala o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

"Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 01.08.2021 v časovom rozmedzí medzi 07:53 h – 08:00 h odcudzil z predajne potravín nachádzajúcej na Ulici Staré Grunty tabakové výrobky a alkoholické nápoje v celkovej hodnote 519 eur," informovala bratislavskí policajti s tým, že osoba mala najprv prejsť cez predajnú plochu a následne bez použitia násilia vniknúť do skladu, odkiaľ výrobky odcudzila.

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

V súvislosti s vyšetrovaním trestného činu krádeže sa policajti štvrtého bratislavského kresu obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení muža na fotografiách. Muž, po ktorého totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohol prispieť k objasneniu majetkovej trestnej činnosti.

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

​Nepoznáte ho?

Polícia informuje, že akékoľvek informácie, ktoré by pomohli polícii stotožniť muža, môžete nahlásiť na bezplatnom čísle polície 158. Prípadne aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo napísať polícii na sociálnej sieti.

(nc)

 

Páčil sa vám článok?