FOTO Táto žena bola svedkyňou lúpeže v Rusovciach, polícia po nej pátra

13.8.2021
pátranie po žene

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Polícia pátra po žene, ktorá bola svedkyňou lúpeže, ku ktorej došlo ešte 24. mája približne okolo 14.13 h v Rusovciach. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Policajti piateho bratislavského okresu pátrajú po osobách, ktoré by pomohli stotožniť osobu na fotografiách. Polícia vysvetlila, že táto žena bola svedkyňou lúpeže a jej svedectvo je nevyhnutné k objasneniu trestného činu, ktorý sa stal 24.05.2021 v čase približne okolo 14:13 h v mestskej časti Rusovce.

Priblížila, že obvinený 43-ročný Peter T. mal na Balkánskej ulici na jednej zo zastávok Mestskej hromadnej dopravy prepadnúť 68-ročnú poškodenú. Pokúšal sa vytrhnúť jej tašku, ktorú poškodená držala v rukách, pričom ju mal viackrát kopnúť do oblasti nôh. Tašky sa zmocnil a utiekol smerom k rodinným domom na Balkánskej ulici v Bratislave.

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

​Pátranie po žene

Poškodená sa však mala rozbehnúť za ním. Muža to zrejme prekvapilo a tašku prehodil cez plot na pozemok jedného z rodinných domov. Potom sa mal vrátiť na zastávku, kde nastúpil na najbližší autobus. Poškodená utrpela ľahké povrchové zranenia. Muž jej spôsobil škodu vo výške 100 eur.  

Polícia žiada občanov, ktorí ženu poznajú, aby sa prihlásili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo tak urobili telefonicky na bezplatnom čísle polície 158 prípadne na sociálnej sieti.

(TASR)

Páčil sa vám článok?