Vycibrený čuch: Policajti zastavili auto a zacítili, že je v ňom marihuana

27.7.2021
0

Zdroj: Polícia SR

Páčil sa vám článok?

Diaľniční policajti spozorovali v pondelok pred 21:00 h na diaľničnom obchvate D1 smerom na Trnavu Ford Mondeo, ktoré po uvedom úseku prechádzalo zvýšenou rýchlosťou. Rozhodli sa ho zastaviť.

Vodič pokyny policajtov rešpektoval a svoje auto odstavil na jednom z diaľničných zjazdov. "Počas prebiehajúcej kontroly hliadka PZ zacítila z interiéru motorového vozidla intenzívny zápach pripomínajúci marihuanu. Počas vizuálnej kontroly bolo taktiež zistené, že na zadných sedadlách sa nachádzajú dva ruksaky," informovala nás bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.ň

Následne policajti privolali ďalšieho kolegu a kriminalistického technika, ktori po predchádzajúcom súhlase prokurátora auto prehliadli a zaistili dva ruksaky s obsahom veľkého množstva zatiaľ neznámej zelenej sušiny. Zaistený materiál zaslali na kriminalistické skúmanie.

"Muž bol hliadkou PZ zadržaný a eskortovaný na najbližšie policajné oddelenie k vykonaniu ďalších procesných úkonov. V tejto súvislosti poverený príslušník PZ Obvodného oddelenia PZ Ružinov – východ začal trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť," dodala.

(ms)

Páčil sa vám článok?