VIDEO: Martin ukradol na Panónskej elektrickú kolobežku, no dobehol ho jej majiteľ

16.4.2021
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Povozil sa sekundy, za mrežami môže stráviť tri roky. Martina Z. (35) z Bratislavy môže vyjsť pekne draho, že neodolal pokušeniu a ukradol cudziu kolobežku.

"Dňa 12.04.2021 odstavil na jednom z parkovísk na Panónskej ceste majiteľ elektrickú kolobežku, od ktorej sa na krátku chvíľu vzdialil do predajne s rýchlym občerstvením. V súčasnosti už obvinený Martin „využil“ tento krátky časový úsek, kolobežku odcudzil a z miesta na nej odišiel," informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Martin však ďaleko neušiel, majiteľ kolobežky sa totiž za ním rozbehol a zakrátko ho neďaleko parkoviska dobehol a spacifikoval. Následne privolal policajtov a počkal do ich príchodu. "Policajti Martina obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov a vznesení obvinenia bol umiestnený v cele policajného zaistenia. V súčasnosti už bol rozhodnutím sudcu umiestnený do výkonu väzby," dodal Szeiff. Za trestný čin krádeže mu hrozí trojročný pobyt za mrežami.

(ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie