Vodička napálila svoje auto do stĺpa verejného osvetlenia: Polícia pátra po svedkoch nehody

20.1.2021
Nehoda Švabinského

Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Vodička pri odbočovaní na križovatke na Švabinského narazila do stĺpu verejného osvetlenia. Polícia pátra po svedkoch tejto nehody. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Policajti pátrajú po svedkoch dopravnej nehody, ku ktorej došlo dňa 13.01.2021 v čase okolo 09:15 h na Švabinského ulici v Bratislave.

"Podľa doterajších informácií viedla vodička vozidlo zn. Peugeot 2008 uvedeným úsekom, pričom pri odbočovaní na križovatke neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky následkom čoho s vozidlom narazila do stĺpu verejného osvetlenia," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková. Následne mal do zadnej časti jej vozidla naraziť ďalší vodič na vozidle zn. Renault Kangoo.

Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

​Polícia vyzýva svedkov, ktorí videli v inkriminovanom čase na uvedenom mieste priebeh a okolnosti tejto dopravnej nehody, ktoré by prispeli k jej objasneniu, aby sa osobne prihlásili na ktoromkoľvek oddelení policajného zboru. Prihlásiť sa môžete aj telefonicky na bezplatnom čísle polície 158, na čísle 09610 35550 alebo na oficiálnej stránke na Facebooku, Polícia SR – Bratislavský kraj, formou súkromnej správy.

(nc)

 

Páčil sa vám článok?