Sprostý humor či sadizmus? Už raz vyšetrovaný majiteľ psa opäť šokuje statusom na sociálnej sieti

29.12.2020
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti sa prednedávnom zaoberali prípadom, ku ktorému sa dostali cez sociálne siete. Ľudí vtedy šokoval inzerát muža, ktorý sa chcel zbaviť svojho psíka Doriana. Ten už nežije. Pravdepodobne ten istý muž z Podunajských Biskupíc sa opäť ozval s tým, že už má ďalšieho psa a pripraví mu rovnaký osud.

"Začiatkom decembra ste nás upozornili na príspevok, ktorý sa objavil na sociálnych sieťach. Touto vecou sa policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II v súčasnej dobe aj naďalej intenzívne zaoberajú.  V týchto dňoch ste opäť zaslali množstvo správ s upozornením na príspevok s obdobným obsahom, ktorý sa opäť objavuje na sociálnej sieti. Policajti pravdivosť zverejnených tvrdení a dôveryhodnosť obsahu i tohto príspevku preverujú a to s cieľom náležitého objasnenia uvedených tvrdení," informovali najnovšie policajti. 

A čo napísal k fotografii psíka jeho majiteľ tentokrát? Opäť obsah, z ktorého mrazí. "Privítajte Arona v našej rodine. Mrzí ma, že bude musieť trpieť za tých anonymných hrdinov, ktorí ma bezdôvodne napadli. Za to, že mi pripomína Dorianka, to urobím aspoň rýchlo," uviedol.


Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​Vľavo súčasný psík Aron, vpravo predchádajúci Dorian.

A čo sa dialo s predchádzajúcim psíkom Dorianom? Dodnes to nie je úplne jasné, no s najväčšou pravdepodobnosťou už nežije. Písali sme o tom tu:

(ms)

Páčil sa vám článok?