Aký osud pripravili pre psíka Doriana? Prípadom sa už zaoberajú policajti

9.12.2020
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Ľudská krutosť je niekedy až šokojúca. Bratislavskí policajti sa už zaoberajú prípadom, ku ktorému sa dostali cez sociálne siete. Ľudí totiž šokoval inzerát muža, ktorý sa chcel zbaviť svojho psíka Doriana. Ten už nežije. Trestné oznámenie podal aj zvierací ombudsman.

"Mnohí nás upozornili na príspevok a následnú komunikáciu muža na sociálnej sieti. V skupine, kde sa uverejňujú inzeráty, uverejnil príspevok, v ktorom ponúkal na darovanie tohto čierneho psíka, ktorého označil ako „nevhodný darček“ a „vec“. Za takéto označenie najvernejšieho priateľa človeka si od ľudí vyslúžil nelichotivé komentáre. Na tie reagoval komentárom, že so psíkom to už vyriešil tak, že dal susedovi poľovníkovi 20 eur, aby to vyriešil za neho. V ďalšej komunikácii uviedol, že mu psík vbehol pri venčení pod auto. Pri priamom oslovení tohto inzerenta záujemcom uviedol, že psík už k dispozícii na darovanie nie je, lebo sa s ním „vysporiadal“.  Informáciami zverejnenými na sociálnej sieti k tomuto prípadu sa už zaoberá príslušné policajné oddelenie," informovali policajti na sociálnej sieti.

Komunikácia muža je naozaj šokujúca, veď posúďte sami.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​Muž psíka ponúkal, pričom sa netajil, že by ho mal chuť zastreliť.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

V diskusii tvrdí, že dal poľovníkovi 20 eur, aby vec vybavil.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Po vlne útokov na sociálnej sieti začal tvrdiť, že Doriana zrazilo auto.

 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Ani táto diskusia neveští nič dobré.

Zdroj: FB Pomoc tým, ktorí to sami nedokážu

Neskôr muž zverejnil tento status.

Podľa všetkého ide o muža z Podunajských Biskupíc. Prípadom sa už zaoberá aj organizácia Zvierací ombudsman. "Nie, so svojím, ako ste ho nazvali "majetkom", si nemôžete robiť, čo chcete a neznalosť zákona neospravedlňuje. Vo veci psíka Doriana okamžite podávame trestné oznámenie aj podanie na ďalšie príslušné úrady. Je zrejmé, že protiprávneho konania sa dopustila viac ako jedna osoba," informovala organizácia Zvierací ombudsman na sociálnej sieti.

(ms)

Páčil sa vám článok?