VIDEO Príšerné: Grafiťáci päsťami napadli vodiča autobusu MHD, ktorý ich prichytil pri čine

24.11.2020
0

Zdroj: Polícia SR

Páčil sa vám článok?

Nepoznáte týchto chalanov? Zbili vodiča autobusu MHD, ktorý ich načapal, ako poškodzujú vozidlo. Policajti po ich identite už pátrajú, pomôžme im

Policajti v bratislavskom Starom Meste vyšetrujú trestný čin výtržníctva v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví, ku ktorým došlo na Suchom mýte.

Vodič autobusu MHD si všimol, že v zadnej časti vozidla dvaja mladí muži pravdepodobne poškodzujú interiér autobusu. Preto autobus na zastávke Kozia odstavil a po tom, ako zistil, že  sedadlá sú popísané rôznymi nápismi a znakmi, vyzval ostatných cestujúcich na vystúpenie a uvedeného muža, ktorý vozidlo počarbal, aby do príchodu polície nevystupoval.

"Ten však jeho výzvu neuposlúchol a za pomoci druhého muža z autobusu vystúpili. Keďže vodič sa mu opäť snažil zabrániť v úteku, muž ho napadol úderom do tváre, ktorý mu poškodený opätoval. Následne obaja muži spoločne napadli poškodeného vodiča viacerými údermi päsťou do oblasti hlavy a utiekli z miesta smerom po Godrovej ulici," informovali policajti na sociálnej sieti.

Video z incidentu:

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Jeden z dvojice, po ktorej policajti pátrajú.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​Druhý z hľadanej dvojice. Tohto muža sa vodič snažil zadržať v autobuse.

Po oboch mužoch policajti v súčasnosti pátrajú. V tejto súvislosti vyzývajú občanov, ak majú akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli identifikovať mužov na priložených záberoch, aby ich oznámili na bezplatné číslo polície 158, prípadne na číslo 09610 31 614 alebo  osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

(ms)

Páčil sa vám článok?