Policajti hľadajú svedkov dopravnej nehody, v ktorej bol účastníkom aj šéf parlamentu Boris Kollár

5.11.2020

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti hľadajú svedkov, ktorí by mohli pomôcť objasniť dopravnú nehodu z 24.októbra, počas ktorej na križovatke Ulice Svornosti a Mramorovej ulice v Bratislave sa zranil aj predseda parlamentu Kollár. Nevideli ste jej priebeh?

Dopravná nehoda, po ktorej svedkoch polícia pátra, sa stala dňa 24.10.2020 v čase o 17:30 h na križovatke Ulice Svornosti a Mramorovej ulice v Podunajských Biskupiciach.

"Podľa doposiaľ zistených informácií mal vodič osobného motorového vozidla zn. VW Golf viesť svoje vozidlo z Ulice Svornosti v smere von z mesta, pričom tam na svetelnej križovatke odbočujúc vľavo, nedal prednosť vodičovi protiidúceho motorového vozidla zn. BMW, a tak došlo k ich zrážke," informovala bratislavská krajská policajné hovorkyňa Veronika Martiniaková. Alkohol nezistili ani u jedného vodiča. Pri nehode došlo k zraneniu viacerých osôb, ktoré boli  RZP prevezené do bratislavských nemocníc na ďalšie lekárske ošetrenie. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​Nehoda zo dňa 24.10. v Podunajských Biskupiciach - vládne vozidlo, v ktorom sa viezol aj Boris Kollár

Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia žiada priamych svedkov, ktorí videli priebeh tejto dopravnej nehody alebo ho majú zaznamenaný na kamerovom zázname z vozidla, aby sa prihlásili osobne na Okresnom riaditeľstve PZ v Bratislave II, ul. Osvetová 4, alebo mailom na orpzba2@minv.sk, prípadne aj na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo telefonicky na bezplatnom čísle polície 158.

(ts,nc)

Páčil sa vám článok?