VIDEO Šéf parlamentu Kollár sa prihovoril Slovákom z nemocnice: Lekári ma vytrhli hrobárovi z lopaty

4.11.2020
Boris Kollár

Zdroj: Facebook/Sme Rodina

Páčil sa vám článok?

Predseda parlamentu Boris Kollár sa prvýkrát ozval od autonehody, ktorú mal 24. októbra. "Chcem vás všetkých pozdraviť a poďakovať sa každému jednému, ktorý mi napísal povzbudivé slová," uviedol vo videu z nemocnice s tým, že si to veľmi váži.

Šéf parlamentu sa hneď v úvode rozhodol všetkým poďakovať. Poďakoval sa šoférovi a osobnej ochranke, že napriek tomu, že sami boli zranení, poskytli mu prvú pomoc. Poďakoval aj neznámym zdravotníkov, ktorí išli okolo nehody a neváhali okamžite pomôcť. "Priatelia. Moje poďakovanie všetkým. A zároveň moja reakcia na rôzne fámy ktorá sa objavili ohladne mojej nehody," povedal vo svojom videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti Kollár.

Poďakoval lekárom, zamestnancom aj kolektívu, ktorí sa o neho postarali. "Mal som veľa času, aby som sa vymyslel príbeh, aj keď to vyzerá hocijako, ja poviem, ako to bolo. Mal som syna Artura doma, ktorý býva v Moste pri Bratislave a bol som u jeho mamy po veci, lebo mal u mňa spať celý víkend. Odtiaľ som sa vracal cez Dunajskú Lužnú domov, v tom čase som si volal s kamarátkou, ona ma požiadala, či ju vezmem do lekárne, odtiaľ mala ísť ona domov taxíkom. Mali sme však nehodu," pokračuje Kollár.  Hovorí, že utiekol hrobárovi z lopaty. "Som vďačný tomu hore, že ma tu ešte chviľu nechal, všetkým, ktorí mi napísali veľmi pekné správy. Boli aj takí, ktorí mi napísali zopár nechutných "hejtov", tým by som chcel odkázať, že to budem robiť ako doteraz. Budem sa snažiť pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú a snažiť sa presvedčiť tých, ktorí mi neveria," dodal na záver Kollár.

(nc)

Páčil sa vám článok?