Policajti zadržali muža, ktorý prepadol hostel v centre Bratislavy

13.10.2020

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V priebehu uplynulého mesiaca bratislavská polícia informovala o lúpežnom prepadnutí jedného z hostelov v centre Bratislavy. So žiadosťou o stotožnenie muža, ktorý by vedel napomôcť pri objasnení tohto skutku, sa policajti obrátili aj na verejnosť a zdá sa, že to pomohlo, pretože mužom zákona sa ho v týchto dňoch podarilo vypátrať aj zadržať.

"Vďaka vašej pohotovej reakcii a záujmu sa podarilo policajtom prvého Bratislavského okresu tento skutok v krátkom čase objasniť a páchateľa zadržať.K zverejnenému videu sme od vás obdržali informácie, ktorých obsah výrazne napomohol rýchlemu konaniu polície. Obvineniu z trestného činu lúpeže, spáchaného závažnejším spôsobom konania čelí 23-ročný Lukáš Č. z okresu Stará Ľubovňa. Ten mal podľa doterajších informácií pod hrozbou použitia strelnej zbrane žiadať v priestoroch recepcie hostela od zamestnankyne vydanie finančnej hotovosti. K zraneniu osôb v súvislosti s lúpežným prepadnutím nedošlo," informovala polícia z Bratislavského kraja na sociálnej sieti. 

"Obvinený je v súčasnej dobe už stíhaný väzobne. Za uvedené konanie mu hrozí v prípade preukázania viny v zmysle zákona trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov. Za spoluprácu a poskytnutie informácii, ktoré nám pomohli pri objasnení vám touto cestou ďakujeme," napísali bratislavskí policajti.

(ars)

Páčil sa vám článok?