VIDEO: Nepoznáte chlapíka, ktorý so zbraňou v ruke a maskou na tvári prepadol hostel?

21.9.2020

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave 1 vyšetrujú okolnosti lúpežného prepadnutia, ku ktorému došlo koncom minulého mesiaca a to v jednom z hostelov v centre Bratislavy.

"Prišiel, porozprával sa a odišiel alebo keď lúpežné prepadnutie nevyjde tak, ako to videl vo filme," takýmto spôsobom policajti z Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave okomentovali video z recepcie jedného z hostelov v centre mesta, kam koncom augusta vošiel zatiaľ neznámy páchateľ so zbraňou v ruke a maskou na tvári.

Zábery z prepadu si môžete pozrieť tu: 

Malo by ísť o muža, po ktorého totožnosti policajti už niekoľko dní pátrajú na základe záberov bezpečnostných kamier z bratislavskej MHD. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

"​Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť muža na fotografii, nám oznámte na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," vyzývajú policajti verejnosť na sociálnej sieti, nakoľko mieriť zbraňou na inú osobu je považované za násilný trestný čin. A muž, po ktorého totožnosti policajti pátrajú, je dôvodne podozrivý z jeho spáchania.

(ars)

Páčil sa vám článok?