Nepodarená krádež bicyklov - polícia hľadá v súvislosti s ňou tohto podozrivého muža...

9.10.2020

Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajti štvrtého bratislavského okresu objasňujú prípad krádeže vlámaním v bytovom komplexe na Belánikovej ulici v Bratislavskej Karlovej Vsi. V garážových priestoroch došlo k poškodeniu viacerých zámkov pivničných kobiek, ktoré sa nachádzajú za parkovacími miestami.

"Z interiéru jednej z garáží boli odcudzené dva horské bicykle, ktoré boli nájdené v areáli bytového komplexu. Škoda, ktorá bola spôsobená poškodením zámkov a pivničných dverí je v súčasnosti predmetom vyčísľovania," informovala polícia z Bratislavského kraja, ktorá zverejnila aj zábery z bezpečnostných kamier umiestnených priamo v garážach a vyzvala verejnosť, aby jej pomohla s identifikáciou podozrivého muža. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

"Policajti sa v súvislosti s objasňovaním tohto trestného činu obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení muža na priložených fotografiách. Muž strednej postavy vo veku od 25 – 40 rokov, mal obuté čierne tenisky, čierne tepláky, červenú bundu s kapucňou, ktorú mal na hlave a vestu zeleno-olivovej farby. Muž má cez plece prevesenú čiernu tašku. Na tvári má rúško a na hlave šiltovku. Akékoľvek informácie k jeho totožnosti či pohybu alebo pobytu, nám môžete oznámiť na bezplatné číslo polície 158, na číslo 0961 51 3705, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na tejto facebookovej stránke prostredníctvom súkromnej správy," uvádza v tlačovej správe hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave Veronika Martiniaková.

(ars) 

Páčil sa vám článok?