Jednoduchá finta: Dôchodkyňa v nákupnom centre prišla o kabelku

8.10.2020
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Obeťou zlodeja supermarkete na Vrakúnskej ulici v Bratislave sa stala 73-ročná Bratislavčanka, ktorá si počas nákupu vložila tašku do nákupného vozíka.

"Jej chvíľkovú nepozornosť využil dosiaľ neznámy páchateľ a podľa zistených informácií mal svoj vozík zameniť s vozíkom poškodenej ženy. Tá mala vo svojom vozíku čiernu tašku s osobnými dokladmi, platobnou kartou, kozmetickú taštičkou a peňaženku, v ktorej mala poškodená žena finančnú hotovosť 400 eur, mobilný telefón, kľúče a doklady od auta," uviedli bratislavskí policajti na sociálnej sieti. 

V tejto súvislosti  sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení ženy na fotografiách. Žena vo veku od 55 – 65 rokov mala oblečené modré rifle, červené tričko, na ktorom mala šedú bundu s kapucňou na zips, obuté mala topánky čiernej farby, mala krátke vlasy a rúško na tvári. Žena na fotografiách by svojimi informáciami vedela prispieť k objasneniu tohto prípadu.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Akékoľvek informácie k jej totožnosti či pohybu alebo pobytu, môžete oznámiť na bezplatné číslo polície 158, na číslo 0961 51 3705 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

(ms) 

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie