Policajti urobili v oblasti Žabí Majer záťah proti dílerom drog

3.10.2020
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajti celé mesiace sledovali a koncom uplynulého týždňa aj zasiahli proti skupine dílerov drog, ktorí mali omamné látky predávať na území celého Bratislavského kraja.

"V rámci vykonaných domových prehliadok v chatovej oblasti Žabí Majer a v jednom z bytov v Pezinku zadržali štyri podozrivé osoby a dôkazný materiál, okrem iného aj kryštalické látky a rôzne pomôcky k užívaniu drog. Zaistený materiál je v súčasnosti podrobený expertíznemu skúmaniu," informovala nás bratislavská policajná hovorkyńa Lucia Mihalíková.

Tri zo štyroch zadržaných osôb, jedného muža a dve ženy, už vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. "Obvinenému M.D. z Bratislavy, obvinenej L.H. z okresu Prievidza a M.I. z Malinova hrozí v prípade preukázania viny pred súdom trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.," dodala Mihalíková.

Video zo zásahu nájdete TU.

Podľa doterajšieho vyšetrovania mali obvinení drogy prechovávať v záhradnej chatke v záhradkárskej oblasti Žabí Majer, v záhradnej chatke na Bojníckej ulici, ale aj v byte v Petržalke a Pezinku. Omamné látky mali následne prostredníctvom ďalších osôb distribuovať užívateľom drog na území celého Bratislavského kraja.

Zdroj: Polícia SR
(ms)
Páčil sa vám článok?