Policajti v Devíne: Vyšetrujú smrť muža, ktorého našli v jednom z bytov

23.9.2020
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Obyvateľov i návštevníkov bratislavského Devína dnes zaskočil zvýšený počet policajtov, ktorí prišli na niekoľkých autách. Prítomnosť ďalšieho vozidla s označením koroner dávala tušiť, že prišlo k smutnej udalosti.

Muži zákona prišli na nábrežie v Devíne okolo 15.00 hodiny a na mieste sa nachádzali ešte aj po piatej večer. Niektorí boli vo vnútri i na záhrade väčšieho domu s bytmi, ďalších sme stretli i na Hutníckej ulici. Jedno z áut zaparkovali pri známom penzióne (úvodná foto článku), ďalšie na parkovisku oproti domu, do ktorého vstúpili. 

"Dnes v čase okolo 14:30 h sme prijali oznámenie o náleze tela muža bez známok života v jednom z bytov na Hutníckej ulici v Bratislave. Hliadke PZ toto oznámenie preverila a jeho hodnovernosť potvrdila," informovala nás o prípade bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

Zdroj: ms

Policajti vošli do tohto domu. 

Zdroj: ms

Dvojica policajtov na Hutníckej. 

Po príchode na miesto policajti zistili, že ide o 73-ročného Bratislavčana. "Na tele muža sa nenachádzali žiadne viditeľné poranenia, obhliadajúci lekár však na mieste cudzie zavinenie nevylúčil ani nepotvrdil a pre zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva. V danej veci bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," dodala Slamková. 

Zdroj: ms

Ďalšie policajné auto parkovalo na parkovisku oproti spomínanému domu. 

(ms) 

Páčil sa vám článok?