Nepoznáte tohto cyklistu? Svojou nezodpovednosťou spôsobil zranenie osoby cestujúcej v MHD

11.9.2020

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí dopravní policajti pátrajú po totožnosti osôb, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť k objasneniu dopravnej nehody, ku ktorej došlo dňa 8. septembra 2020 v čase okolo 16:20 h na križovatke Račianske mýto – Šancová ulica.

"Na uvedenom mieste mal doposiaľ neznámy cyklista vojsť na priechod pre chodcov napriek tomu, že na svetelnom signalizačnom zariadení svietil signál s červeným svetlom. Tým mal vytvoriť náhlu prekážku v jazde trolejbusu idúceho po Šancovej ulici v smere na hlavnú stanicu. Vodič trolejbusu v snahe zabrániť zrážke s cyklistom mal prudko zabrzdiť, v dôsledku čoho malo dôjsť k pádu jedného z cestujúcich, ktorý utrpel ľahké zranenie," informuje polícia z Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

"Akékoľvek informácie ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na priloženej fotografii nám môžete oznámiť, prípadne priami svedkovia, ktorí videli priebeh tejto dopravnej nehody sa môžu prihlásiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo tak urobiť telefonicky na bezplatnom čísle polície 158, čísle 09610 39 568 prípadne na tejto stránke formou súkromnej správy," dodali bratislavskí policajti.

(ars)

Páčil sa vám článok?