Ne Eisnerovej sa stala nehoda, autobusy MHD stáli v oboch smeroch

1.9.2020
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Na Eisnerovej ulici v bratislavskej Devínskej Novej Vsi došlo dnes ráno k nehode dvoch osobných áut, ktorá zablokovala cestu pre autobusové linky MHD.

Nehoda sa stala po desiatej hodine ráno. Zrazené osobné automobily zasahovali do oboch jazdných pruhov, preto nebol možný prejazd vozidiel MHD v ani jednom smere. Osobné autá cez úsek prešli, autobusy však začali krátko po nehode vytvárať rady. Na miesto čoskoro dorazila aj sanitka.

Na tomto úseku premávajú linky 20 (premáva od Volkswagenu  cez Devínsku Novú Ves a Dúbravku k Tescu Lamač) a 21 (autobusová stanica na Nivách - Volkswagen). 

"Išlo o škodovú udalosť," reagovala na naše otázky bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. To znamená, že sa nakoniec všetko zaobišlo bez zranení a škoda nepresiahla 4-tisíc eur.

Pochopiteľne, fungovamie MHD situácia ovplyvnila. "Zariadili sme odklon liniek 20 a 21 obojsmerne z Eisnerovej cez Štefana Králika, Pavla Horova a Eisnerovu," vysvetlil nám vedúci odboru marketingu a komunikácie DPB Matej Michlík.

Zdroj: ms

​Jedno z vozidiel malo preliačené predné dvere na strane vodiča, druhé (pred sanitkou) prednú časť motora.

(ms)

Páčil sa vám článok?