Nočný útok agresívneho mladíka: Traja ľudia skončili v nemocnici

27.7.2020
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ Bratislavskí kriminalisti vyšetrujú agresívny útok muža, pri ktorom došlo k zraneniu troch osôb na Nákovnej ulici v Podunajských Biskupiciach.

"Dnes krátko po 01.00 hod. boli záchranné zložky vyslané na Nákovnú ulicu v mestskej časti Bratislava – Podunajské Biskupice, kde sa mali nachádzať tri ťažko zranené osoby s mnohopočetnými bodno-reznými ranami. Prípad si na mieste prevzala výjazdová skupina Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Policajti miesto činu zabezpečili a podozrivú osobu na mieste zadržali. Zranené osoby sú hospitalizované a mimo ohrozenia života. Podozrivý muž je na vyšetrení v nemocničnom zariadení. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Ďalšie okolnosti tohto prípadu sú v týchto chvíľach predmetom intenzívneho vyšetrovania," informovali policajti na sociálnej sieti. 

Podľa informácii portálu aktuality.sk je z útoku podozrivý 16-ročný mladík, ktorý napadol matku, otca i sestru. Nie je vylúčené, že bol pod vplyvom omamných a psychotropných látok. 

Zdroj: Google Maps

​K nočnému útoku malo dôjsť v tomto rodinnom dome...

Zranenia, ktoré tri obete útoku utrpeli, boli spôsobené niekoľkými bodnutiami. V stanovisku to uviedla hovorkyňa UNB Eva Kliská.

Všetkých troch pacientov operovali. "Momentálne sa nachádzajú na jednotke intenzívnej starostlivosti, pod stálym dohľadom našich lekárov. Nateraz sú mimo ohrozenia života," povedala Kliská.

Hovorkyňa Národného ústavu detských chorôb (NÚDCH) Dana Kamenická pre TASR potvrdila, že v tejto súvislosti aj oni prijali pacienta. Bližšie informácie však ústav nebude poskytovať.

Miesto činu dokumentuje vyšetrovateľ. Viac informácii k prípadu polícia poskytne, keď to umožní procesná situácia vo vyšetrovaní.

(ms, tasr) 

Páčil sa vám článok?