Na zastávke MHD surovo dobili muža, hodiny ležal v bezvedomí

20.7.2020
0

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

Na zastávke MHD Dvory v bratislavskej Petržalke, v smere do centra mesta, došlo s najväčšou pravdepodobnosťou k surovému útoku zatiaľ neznámych násilníkov na bezmocného muža. Ten mal dokonca na niekoľko hodín skončiť v bezvedomí.

K útoku došlo v sobotu okolo jednej ráno a útočníci mali byť traja či štyria. Ich obeť možno až na štyri hodiny stratila vedomie. O vyčíňaní agresorov informovala príbuzná napadnutého muža na sociálnej sieti.

Zastávka Dvory sa nachádza v Petržalke na Panónskej ceste na nadjazde (jedna zastávka pred zastávkou Aupark). Šťastím v nešťastí by mohlo byť, že na okolí sa nachádza viacero firiem a priestorov monitorovaných kamerami.

​Polícia nám potvrdila, že udalosť riešia. "Môžeme potvrdiť, že vo vami uvedenom prípade bolo na príslušnom útvare OR PZ v Bratislave V prijaté trestné oznámenie. Trestné oznámenie je v súčasnosti v štádiu preverovania. Po zabezpečení všetkých potrebných podkladov bude rozhodnuté o ďalšom postupe vo veci v zmysle Trestného poriadku. Vzhľadom na štádium preverovania bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť," reagovala na naše otázky bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

(ms)

Páčil sa vám článok?