Tragická nehoda v Petržalke si vyžiadala život otca a syna, ďalší ľudia boli prevezení do nemocnice

28.6.2020
Záhradkárska oblasť chata

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V záhradkárskej oblasti v mestskej časti Petržalka došlo k veľkej tragédii. Dvaja muži neprežili, po tom, čo sa nadýchali toxických plynov. Na miesto smerovali všetky záchranné jednotky.

K nešťastnej udalosti došlo včera večer, keď boli policajné hliadky vyslané do záhradkárskej oblasti na Betliarsku ulicu v Petržalke. Do pivničných priestoroch chaty mali unikať splodín z elektrocentrály a dvaja muži sa splodín nadýchali. " Podľa vyjadrenia zasahujúcich hasičov vo vnútri pivnice namerali prekročené hodnoty CO. Policajti miesto zabezpečili a hasiči priestory chatky  odvetrali. Záchranári  poskytli osobám prvú pomoc, no aj napriek ich snahe a úsiliu sa život mužom vo veku 63 a 32 rokov už navrátiť nepodarilo," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

​Ďalšie tri osoby boli prevezené do z bratislavských nemocníc. Podľa vyjadrenia polície bola na miesto činu vyslaná aj psychologička postraumatickej intervenčnej starostlivosti. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci všeobecného ohrozenia.

Vo veci sa vykonávajú všetky potrebné procesné úkony a vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci všeobecného ohrozenia.

​(ts,nc)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie