Polícia zadržala dílera, ktorý predával drogy v bratislavskom Ružinove

14.5.2020
Zadržanie  - drogy metamfetamín

Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti zadržali v utorok (12. 5.) nadránom v Ružinove drogového dílera. Identifikovali ho pri kontrole mladého muža, ktorý si o pol štvrtej ráno na Košickej ulici prezeral cez okná interiéry zaparkovaných motorových vozidiel. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

"Okrem toho, že muž nemal pri sebe žiadny doklad totožnosti, vydal policajtom počas kontroly po zákonnom poučení päť kusov priesvitných igelitových vreciek s bielou kryštalickou látkou. Policajti uvedené predmety zaistili a zaslali na expertízne skúmanie na Kriminalistický a expertízny ústav PZ," priblížila polícia.

Predbežné výsledky analýzy preukázali, že len z dvoch zaistených piatich vrecúšok s obsahom metamfetamínu možno vyrobiť 85 bežných jednorazových dávok drogy. Muža policajti obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie.

"Vyšetrovanie preukázalo, že zadržaný prechovával a následne predával konečným spotrebiteľom omamné a psychotropné látky, najmä v okolí Drieňovej ulice a pri jazere Štrkovec," ozrejmila polícia.

Vyšetrovateľ na základe dôkazov obvinil 26-ročného Michala V. z Bratislavy zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi. V prípade preukázania viny hrozí Bratislavčanovi tri až desať rokov za mrežami.

(TASR)

Páčil sa vám článok?