Kam sa pozeral? V Rači museli museli policajti riešiť úplne zbytočnú nehodu troch áut

28.2.2020
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Veľká nepozornosť, pozeranie do mobilu alebo náhle zdravotné problémy včera pravdepodobne spôsobili túto dopravnú nehodu v bratislavskej Rači. Vodič totiž narazil do áut stojacich na červenú.

"Krátko pred poludním došlo pred križovatkou ulíc Žitná a Trávna v Bratislavskej Rači k zrážke troch áut. Z doposiaľ presne nezistených príčin tam vodič na vozidle Škoda Octavia narazil do Seatu Arona a Mazdy 3 stojacich na križovatke na červený signál svetelnej signalizácie," informovali o včerajšej nehode na sociálnej sieti policajti.

Na miesto okamžite vyrazili aj  záchranári. "Nehoda zablokovala frekventovanú križovatku z Rače smerom do mesta a dopravu v uvedenom úseku usmerňovali hliadky dopravnej polície. Pri dopravnej nehode sa zranili dve osoby. Alkohol bol u jedného vodiča vykonanou dychovou skúškou vylúčený, prítomnosť alkoholu v tele dvoch vodičov prevezených do nemocnice bude zistený odberom krvi,"  dodali s tým, že škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na 20.000 eur. Presné príčiny a okolnosti, ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú predmetom objasňovania.

FOTO: Petržalská kuriozita - viete, prečo je na budove pošty na Furdekovej šedý nápis Červená?

Za minulého režimu tejto dvojposchodovej budove na Mehringovej ulici v Petržalke nikto nepovedal inak než: červená pošta. Určite k tomu prispelo aj kovové opláštenie výraznej červenej farby a na ňom obrovský nápis Pošta. Pred niekoľkými rokmi však objekt zrenovovali, fasádu prefarbili na šedo a na priečelí je teraz o čosi menší nápis: Červená. Pokúsili sme sa túto malú záhadu objasniť...

(ms) 

Páčil sa vám článok?