Opití vodiči v bratislavských uliciach: Rekordérkou týždňa je 31-ročná žena

21.2.2020
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Od pondelka do štvrtka tohto týždňa zaznamenali policajti na cestách bratislavského kraja až 10 vodičov, ktorým nerobilo problém sadnúť si za volant pod vplyvom alkoholu. Najviac si vypila mladá žena.

„Rekordérom tohto týždňa bola 31-ročná vodička vozidla Fiat Punto. Tá sa pri prechádzaní ulíc Tomašiková a Gagarinova dostatočne nevenovala vedeniu vozidla a narazila do pred ňou stojaceho vozidla. Na miesto bola privolaná hliadka dopravných policajtov, ktorá vodičku podrobila dychovej skúške. Mladej vodičke bola nameraná hodnota 0,89 mg/l alkoholu v dychu čo predstavuje hodnotu 1,85 promile," informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Policajti ženu odviezli a umiestnili v cele policajného zaistenia. V súčasnosti čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

"Opätovne apelujeme na vodičov motorových ale aj nemotorových vozidiel - alkohol za žiadnych okolností za volant nepatrí! Zodpovedným prístupom a dôsledným dodržiavaním pravidiel cestnej premávky vodiči predídu neželaným a tragickým následkom na cestách," dodal Szeiff.

(ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie