FOTO a VIDEO: Policajti chytili pri čine frajera, ktorý fixkou pokreslil zastávku MHD

20.2.2020

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajti druhého bratislavského okresu vyšetrujú prípad poškodzovania cudzej veci, zo spáchania ktorého je podozrivý 29-ročný Bratislavčan. Ten mal podľa doterajších informácií včera vo večerných hodinách svojimi nelegálnymi maľbami poškodzovať zastávku MHD na Karadžičovej ulici.

"Na základe oznámenia od občana, ktorý bol svedkom tohto protiprávneho konania, bola na miesto vyslaná hliadka PZ. Po jej príchode sa muž snažil zo zástavky utiecť, čo sa mu však nepodarilo. Hliadka PMJ mladíka zadržala na mieste, pričom policajti u muža našli aj fixku zn. Street dabber, s ktorou mala byť poškodená táto zástavka," uvádza Polícia Bratislavského kraja na svojom Facebooku.

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

​Na Karadžičovej ulici bolo včera večer rušno - na zastávke MHD sa nachádzal muž, ktorý ju fixkou pokreslil a potom chcel pred mužmi zákona utiecť... 

"Páchateľ bol obmedzený na osobnej slobode a následne eskortovaný za účelom vykonania potrebných úkonov na príslušné policajné oddelenie.
V prípade preukázania viny hrozí za uvedené konanie trest odňatia slobody až na jeden rok," upresnili bratislavskí policajti.

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

​Zverejnené fotografické zábery zo zadržania 29-ročného mladíka, ktorý mal byť podgurážený, nám trochu pripomenuli detskú pesničku od Petra Nagya, ktorá sa stala pred niekoľkými rokmi známou rovnako ako jej interpretka Michaella Paštéková.

 (ars) 

Páčil sa vám článok?