VIDEO Totálne opitá vodička na Gagarinovej: Neuveriteľné, čo stvárala na ceste

5.2.2020
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajt, ktorý v čase svojho voľna kráčal po Gagarinovej ulici v bratislavskom Ružinove, neveril svojim očiam, čo stvára vodička Nissanu. Keď sa mu ju podarilo zastaviť, takmer vypadla z auta, bola totiž opitá pod obraz boží.

"Dopravnému policajtovi sa v čase osobného voľna nepozdávala jazda vozidla zn. Nissan Quashkai idúceho po Gagarinovej ulici v Bratislave. Okrem toho, že vozidlo prechádzalo v ľavom jazdnom pruhu veľmi pomalou jazdou, vodička vytáčala motor vozidla do vysokých otáčok až tak, že vo vzduchu bolo cítiť silný zápach spálenej spojky. Keď vozidlo odbočilo na Ďatelinovú ulicu,  vodička narazila do obrubníka a preskočila stredový ostrovček, policajt sa rozhodol konať. Rozbehol sa za vozidlom, ktoré už malo na kolesách dva defekty a vodičku vyzval k zastaveniu vozidla," informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Vodička bola taká opitá, že po zastavení z vozidla takmer vypadla. Policajtovi mala povedať, že pila, ale že ešte musí ísť pre deti do školy. Policajt ihneď privolal kolegov, ktorí po príchode vodičku podrobili dychovej skúške na alkohol. "Tá s výsledkom 1,31 mg/l alkoholu v dychu, slová vodičky o pití pred jazdou potvrdila. Opakovaná dychová skúška skončila ešte s vyššou hodnotou. Výsledok opakovanej dychovej skúšky bol 1,40 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje takmer tri promile! Na základe týchto skutočností bola eskortovaná na policajné oddelenie a obvinená z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade preukázania viny jej hrozí v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody až na dva roky," dodal Szeiff. 

(ms)

Páčil sa vám článok?