FOTO: Na Dolných honoch narazil trolejbus MHD do stĺpa - osem ľudí bolo zranených!

5.2.2020

Zdroj: FB Revízori

Páčil sa vám článok?

Na križovatke ulíc Kazanská a Uzbecká došlo dnes okolo jedenástej hodiny predpoludním k nehode, pri ktorej trolejbus MHD narazil čelne do stĺpa trakčného vedenia a poškodil ho. Na mieste sú policajti aj príslušníci Hasičského a záchranného zboru, ktorí asistovali zdravotnej službe pri ošetrovaní zranených osôb.

"Dnes, teda 05.02.2020, krátko po jedenástej hodine bola nahlásená dopravná nehoda trolejbusu na križovatke ulíc Kazanská a Uzbecká v Bratislave. Po príjazde hasičov bolo prieskumom zistené, že trolejbus DPB Bratislava narazil do stĺpa trakčného vedenia. Na mieste sú zranené osoby. Hasičská jednotka zabezpečuje miesto nehody, asistuje záchrannej zdravotnej službe pri ošetrení zranených osôb," uviedol operačný dôstojník Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. 

Zdroj: FB V.V.

​"Dnes krátko po 11.00 hod došlo na križovatke ulíc Kazanská a Uzbecká k dopravnej nehode vozidla MHD. Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k nárazu tohto vozidla do stĺpa elektrického vedenia, pričom následkom tohto nárazu utrpelo celkovo 8 ľudí nachádzajúcich sa vo vozidle zranenia. Celková škoda spôsobená nehodou bola vyčíslená na 26.000 ,-€. Presná príčiny ako aj okolnosti tejto nehody vyšetrujú policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave," informoval médiá hovorca Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave Michal Szeiff. 

O vyjadrenie sme požiadali aj hovorkyňu Dopravného podniku v Bratislave Mgr. Adrianu Volfovú, ktorá nám k nehode povedala:  "Vodič linky č. 201 z doposiaľ nezistených príčin narazil v križovatke ulíc Uzbecká – Kazanská do stĺpa trakčného vedenia. Nehoda je so zranením cestujúcej verejnosti a je v štádiu riešenia políciou. Dispečing DPB, a. s. zabezpečil odklon liniek MHD v spolupráci s políciou, ktorý bude trvať až do odstránenia vozidla."

Zdroj: FB Revízori

​(ars) 

Páčil sa vám článok?