Lupiči útočia: Na Sibírskej prepadli muža, na Žabom majeri mladú ženu

18.1.2020
policajná páska

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti vyšetrujú dva prípady lúpežných prepadnutí, keď sa prepadnutý stal obeťou viacerých útočníkov.

K prvému prepadnutiu došlo v sobotu ráno pred vchodom do jedného z obytných domov na Sibírskej ulici. "Poškodeného 21-ročného muža neznámi páchatelia najprv fyzicky napadli a následne mu odcudzili ruksak s osobnými vecami. Poškodený muž utrpel pri prepadnutí malé zranenia, ktoré nevyžadovali lekárske ošetrenie, " informovali bratislavskí policajti na svojej sociálnej sieti.

Druhý prípad bol zaznamenaný pod Modrým mostom v blízkosti záhradkárskej oblasti Žabí Majer, kde bola lúpežne prepadnutá 19-ročná žena. Tú neznámi páchatelia tiež najprv fyzicky napadli. Následne jej odcudzili kabelku osobnými vecami. "Poškodená žena bola s otrasom mozgu prevezená do jednej z bratislavských nemocníc," spresnila polícia.

​Vyšetrovateľ v týchto prípadoch začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Policajti v súčasnosti po neznámych páchateľoch pátrajú. 

"V tejto súvislosti vyzývame občanov k spolupráci. Ak disponujete informáciami, ktoré by mohli napomôcť vyšetrovaniu, kontaktujte políciu, " vyzýva polícia.

(nc)

Páčil sa vám článok?