FOTO: Policajti pátrali po ukradnutých vozidlách a v jednom aute našli šiestich migrantov!

17.1.2020

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Príslušníci Policajného zboru z Bratislavského kraja v rámci nočnej akcie MOTO pátrali po ukradnutých vozidlách ako aj zlodejoch automobilov a v rámci kontroly zastavili aj vozidlo so srbskými značkami, v ktorom sa nachádzalo okrem šoféra ešte aj šesť nelegálnych migrantov zo Sýrie. Dvaja z nich dokonca ležali v kufri auta!

"Bratislavskí kriminalisti v nočných hodinách realizovali akciu MOTO, ktorá bola zameraná na zlodejov áut. V rámci tejto akcie spozorovali v Petržalke podozrivé vozidlo zn. Peugeot so srbskými značkami, ktoré sa rozhodli zastaviť a skontrolovať," uviedla slovenská polícia na sociálnej sieti. 

Zdroj: FB Polícia Slovenskej republiky

"Vozidlo odcudzené nebolo, ale vo vozidle sa nachádzalo okrem vodiča 6 osôb. Dve osoby sa dokonca nachádzali v batožinovom priestore," informovala polícia z Bratislavského kraja na svojom facebooku. 

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

"Vodiča zo Srbska a šiestich zadržaných občanov Sýrie policajti odovzdali na ďalšie konanie Národnej jednotke boja proti nelegálnej migrácii Úradu hraničnej a cudzineckej polície Prezídia PZ," dodali policajti.

Zdroj: FB Polícia Slovenskej republiky

(ars)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie