Ukrajinec si urobil takýto nákup a chcel z obchodu odísť bez zaplatenia!

6.1.2020

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Nevedno, či si chcel urobiť vianočný nákup zadarmo alebo čakal na Troch kráľov doma návštevu, ale v nedeľu zadržala SBS-ka v petržalskom supermarkete občana Ukrajiny, ktorý chcel aj s tovarom odísť bez zaplatenia. Muž napokon skončil v rukách mužov zákona a ako sa následne ukázalo, tak to nebol jeho prvý delikt.

"V supermarkete na Panónskej ceste v Petržalke nakupoval Ukrajinec bez platenia. V nákupnej taške mal alkohol, pivo, zemiakový chlieb, kuracie párky, perníky, čokolády, pistácie aj mandarínky. Potom mal s nákupom prejsť cez pokladne bez zaplatenia. Muža zadržali pracovníci SBS a odovzdali polícii," informuje polícia z Bratislavského kraja na svojom facebooku.

"Lustráciou v policajných evidenciách bolo zistené, že za obdobný čin bol v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý za spáchanie priestupku proti majetku, za čo mu bola udelená bloková pokuta. Keďže sa uvedeného skutku dopustil opakovane, v tomto prípade ho už neminulo obvinenie z prečinu krádeže," upresnili policajti.

(ars)

Páčil sa vám článok?