FOTO: Hľadajú sa "domáci majstri", ktorí z Podunajských Biskupíc vzali dodávku aj s náradím

12.12.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajti vyšetrujú prípad krádeže dodávky a pracovného náradia. Podľa doterajších informácií ku krádeži došlo v skorých hodinách dňa 07.12.2019 na Popradskej ulici v Podunajských Biskupiciach.

"Policajti vyšetrujú prípad krádeže dodávky a pracovného náradia. Podľa doterajších informácií ku krádeži došlo v skorých hodinách dňa 07.12.2019 na Popradskej ulici v Podunajských Biskupiciach," informovala polícia z Bratislavského kraja na oficiálnom Facebooku. "Doposiaľ neznámy páchateľ z priestorov areálu stavebnej firmy odcudzil Fiat Ducato Maxi bielej farby a pracovné náradie (elektrocentrály, búracie kladivá, karbobrúsku a drobné náradie). Škoda spôsobená krádežou bola predbežne vyčíslená na takmer 8.000 eur. Policajti odcudzené vozidlo už vypátrali, avšak pre náležité objasnenie skutku pátrajú po páchateľovi," upresnili bratislavskí policajti. 

"V tejto súvislosti sa obraciame na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení mužov na fotografii. Muži, po ktorých totožnosti pátrame, by svojimi informáciami mohli prispieť k objasneniu tohto prípadu. Ak ste spoznali mužov na fotografii, kontaktujte nás prosím," dodali policajti. 

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

(ars)

Páčil sa vám článok?