VIDEO: Opitý hazardér na diaľničnom obchvate - Talian sa z auta doslova vypotácal!

10.12.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Koncom uplynulého týždňa spozorovali policajti oddelenia mýtnej polície vozidlo, ktoré počas jazdy prechádzalo z jedného jazdného pruhu do druhého bez použitia svetelného znamenia o zmene smeru jazdy. A tak im nezostalo nič iné ako vodiča zastaviť a podrobiť kontrole, ktorá sa skončila podľa očakávania, ale zároveň dosť prekvapivo...

"Vozidlo bezodkladne zastavili a nakoľko vodič bol zjavne pod vplyvom alkoholu, podrobili ho dychovej skúške. Tá skončila s výsledkom 1,78 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje 3,71 promile – stav vážnej otravy alkoholom. 45-ročný vodič – občan Talianska, bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na policajné oddelenie. Ďalšia jazda mu bola zakázaná, bol mu zadržaný vodičský preukaz a po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia," napísali policajti z Krajského riaditeľstva PZ SR na sociálnu sieť, kde zverejnili aj video zo spomínanej akcie a následnej kontroly opitého vodiča.

"Krajský dopravný inšpektorát v Bratislave sa týmto prípadom zaoberá, poverený policajt začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V tejto súvislosti bol zároveň podaný návrh na prepadnutie veci – osobného motorového vozidla zn. Citroën," dodali bratislavskí policajti.

(ars)

Páčil sa vám článok?