Výborne: Pohotový svedok vybehol z auta a zadržal prekvapené zlodejky

25.11.2019
0
Peniaze

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

V priebehu uplynulého víkendu dve ženy ukradli mužovi stojacemu na priechode v centre Bratislavy peňaženku. Vďaka pohotovej reakcii svedka, ktorý všetko videl z auta, sa však netešili dlho.

"V sobotu v poludňajších hodinách na Rázusovom nábreží pristúpili zozadu k poškodenému mužovi, ktorý stál na priechode pre chodcov, dve ženy. Z tašky, ktorú mal muž prevesenú cez plece, mu jedna zo žien odcudzila peňaženku, pričom druhá zo žien vytvárala tzv. vizuálnu clonu. Svedok tohto konania, ktorý sedel v motorovom vozidle pred týmto priechodom, však nezostal ľahostajným. Z vozidla vystúpil, obe ženy na mieste zadržal a privolal policajnú hliadku," opísal nám prípad bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Odcudzená peňaženka bola mužovi vrátená a ženy predvedené na policajné oddelenie. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I vzniesol v tejto súvislosti obvinenie  z trestného činu krádeže spolupáchateľstvom  54-ročnej Severine a 17-ročnej Jennifer z Chorvátska. Vec sa realizuje v tzv. „superrýchlom“ konaní," dodal.

(ms)

Páčil sa vám článok?