Policajti prehľadávali miesto, kde našli Violu a objavili podozrivý predmet - súvisí s jej smrťou?

22.11.2019

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Na priestranstve medzi Mostom Apollo a areálom Nákladného prístavu bolo dnes popoludní poriadne rušno. Na miesto dorazilo niekoľko desiatok policajtov, ktorí vytvorili rojnicu a evidentne ti niečo hľadali, čo asi predtým ušlo ich pozornosti. Podľa dostupných informácií napokon objavili predmet, ktorý by mal súvisieť s kriminálnou činnnosťou.

Violu našli 11. novembra a polícia mala teraz objaviť predmet, ktorý má súvisieť s násilnou trestnou činnosťou. Podľa informácii, ktoré priniesol webový portál denníka Nový Čas, by malo ísť o vibrátor.

Rodáčka zo Sniny utrpela pri útoku, ktorý sa odohral pravdepodobne ešte v noci z nedele na pondelok vážne zranenia a napokon ju našiel žeriavnik z nákladného prístavu podchladenú a dobitú ležať na kope železnej rudy.

Podľa medializovaných informácií sa pravdepodobne stala obeťou znásilnenia, čo však polícia oficiálne nepotvrdila. Aj napriek pomoci záchranárov napokon počas prevozu do nemocnice zomrela. Jej smrť vyvolala na Slovensku šok a to najmä pre brutalitu, akou na ňu zatiaľ neznámy páchateľ zaútočil. 

(ars)

Páčil sa vám článok?