V bratislavskom prístave našli 34-ročnú ženu - mladá fotografka pred smrťou neskutočne trpela!

18.11.2019

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Polícia z Bratislavského kraja sa v týchto dňoch zaoberá prípadom, ktorý otriasol aj skúsenými kriminalistami. Ešte minulý pondelok našli v prístave ležať v kríkoch podchladenú 34-ročnú ženu - Violu Macákovú, ktorá bola známa ako učiteľka angličtiny a fotografka. Mala byť znásilnená, ťažko zranená a napokon zomrela pri prevoze do nemocnice.


"Môžeme potvrdiť, že dňa 11.11.2019 v čase okolo 09:00 h sme prijali oznámenie o náleze podchladenej ženy na Prístavnej ulici v Bratislave. Privolaní záchranári sa ženu pokúsili oživiť, avšak bezúspešne. Privolaný súdny lekár na mieste cudzie zavinenie nevylúčil ani nepotvrdil. Pre zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva," informovala Bratislavské noviny hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave JUDr. Veronika Slamková.

​O otrasnom prípade včera večer v Krimi novinách informovala aj TV JOJ. V reportáži zazneli informácie o tom, že podchladenú mladú ženu našli ešte živú kúsok od brehu Dunaja medzi mostom Apollo a Prístavným mostom. Zvíjala sa od bolesti, ale snažila sa komunikovať. Ženu tu objavil náhodný okoloidúci, ktorý privolal záchranné zložky. Podľa informácií Jojky mala veľmi ťažké zranenia na rôznych častiach tela, takže záchranári bojovali o jej život.   

"Z dobre informovaných zdrojov sme sa dozvedeli, že jej zranenia boli veľmi vážne a bola doslova ubitá na smrť. Dosiaľ neznámy páchateľ alebo páchatelia ju mali tĺcť po členkoch, mala rozsiahle devastačné poranenia análneho otvoru od neznámeho predmetu, dokonca jej zlomili stavec," uvádza sa v spravodajskej reportáži. Podľa informácií TV JOJ by malo ísť asi o 35-ročnú ženu, učiteľku v jazykovej škole, ktorá mala v neďalekom hoteli organizovať výstavu fotografií. 

Počas minulého týždňa bolo vyhlásené celoštátne pátranie po nezvestnej osobe menom Viola Macáková narodenej 24.08. 1985 v Snine, o čom sme sa ešte včera mohli presvedčiť na webovej stránke Pátranie.sk.

Zdroj: FB M.M.

​Polícia však už v pondelok 11. novembra 2019 musela poznať totožnosť umučenej mladej ženy, ale aj napriek tomu bolo vyhlásené pátranie po nej a o prípade až do nedele neinformovala. "Vzhľadom na štádium prípravného trestného konania, ktoré je neverejné, ako aj z dôvodu, aby nedošlo k sťaženiu či zmareniu prebiehajúceho vyšetrovania, bližšie informácie k tomuto prípadu v súčasnosti nie je možné poskytnúť. Policajný zbor nebude až do doby, kedy to situácia umožní, informovať verejnosť o čiastočných výsledkoch vyšetrovania, pokiaľ nebudú doručené konečné znalecké posudky vrátane znaleckého posudku z pitvy," uviedla pre Bratislavské noviny policajná hovorkyňa JUDr. Veronika Slamková z Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave.

Viacero známych bývalej modelky, učiteľky angličtiny a fotografky doteraz ani netušilo, že Viola už nie je medzi živými, hoci tí najbližší sa chystajú na poslednú rozlúčku s ňou, ktorá sa uskutoční zajtra v jej rodnej Snine.  

Zdroj: snina.sk

Viac o prípade si môžete prečítať tu:

​​(ars)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie