Megakrádež v Boroch: Povyhadzovali páchatelia svoje oblečenie z akcie niekde pri diaľnici D2?

5.11.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V súvislosti s krádežou šperkov, ku ktorej došlo dňa 03.11.2019 v jednom zo zlatníctiev v obchodnom centre Bory Mall v bratislavskom Lamači, sa polícia prostredníctvom sociálnych sietí obrátila na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po páchateľoch tohto trestného činu.

"V prípade, ak by ste v širšom okolí predmetného nákupného centra, najmä v smere na diaľnicu D2, našli voľne pohodené kusy oblečenia, ktoré by podľa priložených záberov mohli patriť niektorému z páchateľov, oznámte nám túto skutočnosť bezodkladne na bezplatné telefónne číslo polície 158. Za vašu spoluprácu vám vopred ďakujeme," napísali vyšetrovatelia prípadu na oficiálny FB polície z Bratislavského kraja. 

"Keď zapálili auto, v ktorom na miesto činu prišli, tak by hádam neurobili takú chybu, aby svoje oblečenie len tak niekde poodhadzovali. Podľa mňa ho takisto spálili..." myslí si jeden z diskutujúcich. "Na základe tejto správy vidno, že polícia sa aj slamky chytá a nemajú na nich absolútne nič. Vôbec netušia, kto to bol," napísal do komentárov Lukáš.

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Viacero ľudí sa z vlastnej iniciatívy rozhodlo analyzovať zverejnené video z megakrádeže v Bory Mall a niektorí dospeli k záveru, že zlodeji mohli byť byť aziati alebo medzi nimi boli dokonca aj dve ženy. Usúdili tak na základe telesnej konštitúcie niektorých páchateľov zachytených na kamerových záznamoch...

(ars)          

Páčil sa vám článok?