VIDEO: Megakrádež v Boroch! Ukradli šperky za pol milióna

2.11.2019
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ V bratislavskom Lamači došlo počas uplynulej noci (z 1. na 2. novembra) k naozaj veľkej krádeži. Zlodeji sa vlámali do zlatníctva v nákupnom centre Bory Mall. Pozrite si video z miesta činu.

"Počas uplynulej noci došlo v jednom zo zlatníctiev v obchodnom centre v bratislavskom Lamači k trestnému činu krádeže. Podľa doterajších informácií siedmi  doposiaľ neznámych páchateľov vniklo do priestorov zlatníctva, odkiaľ mali odcudziť šperky v predbežne vyčíslenej hodnote 500 000 €. Jeden z páchateľov tiež podpálil pred nákupným centrom vozidlo SsangYong Kyron na ktorom prišli.," informovali na sociálnej sieti bratislavskí policajti. 

Video z krádeže:

Bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková pre Bratislavské noviny potvrdila, že ide o zlatníctvo v nákupnom centre Bory Mall. Konkrétne ide o zlatníctvo na poschodí, ktoré sa nachádza pri vchode vedľa cukrárne. Ako môžete vidieť aj z fotografie z miesta činu, pri vchode do zlatníctva leží na zemi železná tyč. Tou zlodeji jednoducho nadvihli a poškodili plechovú spúšťaciu roletu, popod ktorú vliezli.

Tyč, ktorou pravdepodobne nadvihli roletu:

Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

"Páchatelia následne utiekli na doposiaľ neznáme miesto. Po páchateľoch policajti v súčasnosti intenzívne pátrajú. Ako náhle to situácia umožní, poskytneme vám k prípadu bližšie informácie," dodali policajti.

VIDEO z dokumentovania krádeže:

Článok budeme aktualizovať. 

(ms) 

Páčil sa vám článok?