FOTO: Večerná dráma pred predajňou automobilov - zlodej sa vydával za majiteľa firmy!

3.11.2019

Zdroj: FB HAKA

Páčil sa vám článok?

Vďaka organizácii Hľadá sa auto krádeže automobilov (HAKA) došlo včera večer k zadržaniu páchateľa, ktorý sa pustil pred dúbravskou prevádzkou Audi centra do krádeže náhradných dielov zo zaparkovaných osobných vozidiel. Po príchode SBS jej pracovníkom tvrdil, že je majiteľom firmy...

"Dnes večer sa rozozvučal alarm na pulte centrálnej ochrany v objekte AUDI centrum v Dúbravke. Na miesto sa ihneď presúvali dve vozidla výjazdovej skupiny Ochranná služba s.r.o., ktorých posádky tu našli páchateľa. Ten už stihol poškodiť a rozobrať rôzne diely z troch rôznych automobilov. Vozidlá boli majetkom klientov AUDI centra a podľa predbežných odhadov by mala škoda presahovať sumu 20-tisíc eur!" informovali ešte v sobotu svojich členov administrátori FB skupiny Hľadá sa auto krádeže automobilov na ich oficiálnom profile.  

Audi centrum v Dúbravke bolo napojené na pult centralizovanej ochrany prevádzkovaný súkromnou bezpečnostnou firmou Ochranná služba s.r.o, a jej zástupca Milan Wölfl pre Bratislavské noviny potvrdil, že výjazd k danému objektu a následný zásah vykonali práve pracovníci tejto SBS-ky.

Zdroj: FB HAKA

Pri zadržiavaní páchateľa si od neho vypočuli vskutku zaujímavú výhovorku: "Páni kľud - ja som majiteľ firmy." Pochopiteľne, že členovia bezpečnostnej služby mu neverili a vyrozumeli políciu, ktorá si falošného "majiteľa" odviezla na príslušné oddelenie. 

Pozrite sa ako na parkovisku pred Audi centrom včera večer po aktivitách zadržaného páchateľa vyzeralo: 

Zdroj: FB HAKA

​Zo zaparkovaných áut nielenže zmizli súčiastky, ale boli aj značne poškodené...

Zdroj: FB HAKA

"Chalanom z SBS Ochranná služba s.r.o. gratulujeme za skvelú prácu a dúfame, že sa falošný majiteľ firmy bude môcť už čoskoro tešiť aj z novej cely," dodal administrátor FB stránky HAKA. Ten z nej musel v posledných hodinách vyhodiť niekoľko desiatok ľudí, nakoľko vo svojich komentároch sympatizovali so zlodejmi, respektíve schvaľovali ich krádež šperkov, ku ktorej došlo počas "dušičiek" v nákupnom centre Bory Mall. Písali sme o nej tu:

​(ars)

Páčil sa vám článok?