Zaparkoval pred Klientskym centrom drahé auto na "invalidoch" a dva roky si za jeho volant nesadne!

25.10.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Zaparkovať na mieste vyhradenom pre zdravotne postihnutých vodičov sa neoplatí! Najnovšie sa o tom presvedčil majiteľ luxusného auta Alpine a 110, ktoré stojí okolo 60-tisíc eur, ktorý ho pred Klientskym centrom Ministerstva vnútra SR na Trnavskej ceste odstavil na miesto pre "invalidov". Pri odchode ho už čakali uniformovaní policajti, ktorí mu naparili mastnú pokutu a zadržali vodičské oprávnenie.

"Stalo sa včera na parkovisku pred klientským centrom na Tomašikovej ulici v Bratislave. Vodič na luxusnom motorovom vozidle zaparkoval na mieste vyhradenom pre osoby ŤZP, pričom príslušný preukaz nemal. Za takéto konanie vodičovi policajti zadržali vodičský preukaz a hrozí mu zákaz činnosti do 2 rokov ako aj pokuta do 300 eur," napísali policajti z Bratislavského kraja na svoj oficiálny Facebook. 

"Aj drzosť ma svoje hranice, ktoré takéto parkovanie podľa mňa prekročilo. Tu sa možno jedna o nejakú duševnú poruchu. Nemáte možnosť preskúmať spôsobilosť takejto osoby? Viete si predstaviť jeho konanie mimo areálu MV SR?" opýtal sa v diskusii pán Braňo.

"Ja si pamätám, že bola pokuta 150 € za státie na vyhradenom mieste. Ale odňať niekomu vodičské oprávnenie za to, že stojí na vyhradenom mieste, je trochu extrém si myslím," vyjadril svoj názor Marek. "A rovno cez dve miesta krížom s takým nenápadným autom..." pridal svoj komentár Juraj. 

"Nádherný Renault Alpine. Majiteľ je slušný človek. Nesúďte, keď neviet,e prečo tam zastavil," trochu tajomne napísal do diskusie pán Richard. "Zákaz činnosti na dva roky za toto? To naozaj? A tí, čo nafúkajú, ho majú za rok naspäť.  Alebo ten, čo ide 200 km za hodinu po dedine, zaplatí pokutu 800 eur na mieste a veselo pokračuje ďalej," spochybnil prísnosť trestu jeden z komentujúcich... 

​(ars)

Páčil sa vám článok?