Zásah polície v hoteli: Bol to naozaj nočný tréning boxeristov alebo bitka?

10.10.2019
Hotel Apollo

Zdroj: Facebook/Apollo Hotel Bratislava

Páčil sa vám článok?

Policajti neverili vlastným očiam. V hoteli na Dulovom námestí sa v noci mlátili dvaja nahí chlapi, ktorí im tvrdili, že si dali boxerský tréning.

Policajná hliadka bola dnes krátko po 03.00 hod vyslaná do priestorov hotela Apollo v blízkosti Dulovho námestia, kde malo dochádzať v jednej z izieb k fyzickému konfliktu medzi dvomi návštevníkmi hotela. Títo 37-roční muži boli cudzinci a očividne pod vplyvom alkoholu.

"Policajti po príchode na miesto oznámenie potvrdili. Z jednej z izieb hotela sa ozýval krik a buchot, pričom po otvorení dverí policajti spozorovali dvoch nahých mužov ktorí sa medzi sebou fyzicky napádali," informuje polícia na svojej sociálnej sieti.

FOTO a VIDEO: V parku pred Pentagonom si asociáli urobili kempingový tábor - majú tam aj elektriku!

To, že okolie paneláku na Stavbárskej ulici, ktorému celá Bratislava hovorí Pentagon, nie je príliš bezpečné miesto, vedia tiež hádam všetci. Dva roky tu v rámci prevencie mala svoj karavan mestská polícia, ale v auguste túto stanicu zrušili, pretože sa podľa magistrátu minula účinkom a nedávno si tu asociáli rozložili stany a dokonca si z domu natiahli cez kábel aj elektrickú energiu!

Muži po výzve policajtov s mlátením prestali a uviedli že sú boxeristi a pred spaním si chceli len zatrénovať. K zraneniu iných osôb nedošlo a muži škodu spôsobenú hotelu uhradili. Nakoľko obaja mali zjavné zranenia v oblasti tváre a vrchnej časti tela, privolanou RZP boli prevezení k ošetreniu do jednej z nemocníc.

(nc)

Páčil sa vám článok?