Taxikár nedal prednosť cyklistovi, ten narazil do dopravnej značky

3.10.2019
0
Hodonínska

Zdroj: FB Polícia SR

Páčil sa vám článok?

Policajti v Bratislave vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo v nedeľu 29.09.2019 približne o 13.00 hod v Lamači. Nevideli ste to náhodou?

"V križovatke ulíc Hodonínska a Na barine v Bratislave nedalo neznáme osobné motorové vozidlo prednosť v jazde cyklistovi prechádzajúcemu križovatkou (podľa doterajších informácií by malo ísť o vozidlo bielej farby s označením „TAXI"). Následkom tohto incidentu bol náraz cyklistu do dopravného značenia, čím utrpel ľahké zranenia. Neznáme vozidlo z miesta odišlo bez zastavenia," informovali bratislavskí policajti na sociálnej sieti. Podľa fotografie, ktorú zverejnila polícia, však usudzujeme, že ide o križovatku Hodonínska - Bakošova, ktorá sa nachádza o niekoľko metrov ďalej.

Muži zákona zároveň hľadajú svedkov, ktorí túto dopravnú nehodu videli a vedia poskytnúť akékoľvek bližšie informácie k jej priebehu alebo k jej druhému účastníkovi, aby tak urobili na čísle 158 alebo na čísle 09610/35 550 prípadne formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj. Samozrejme, prihlásiť sa môže aj spomínaný taxikár.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

(ms)

Páčil sa vám článok?